Наразі Пустовий грає за індонезійську Пертаміну, з якою вийшов до плей-оф місцевого чемпіонату. По завершенню сезону в Індонезії Артем приєднається до Ховентута.

Про перемовини Артема з Ховентутом інформація була ще в травні, однак на початку червня він несподівано підписав короткочасний контракт з індонезійським клубом.

Пустовий, вихованець Хіміка з Южного, останні 9 років провів у найсильнішій європейській лізі – іспанській ACB. Починав він у Обрадойро (2015-2018 роки), потім три роки виступав за Барселону, а потім – по сезону за Гран-Канарію та Мурсію. Останнім клубом українця був Обрадойро. У його складі Артем став MVP травня у чемпіонаті Іспанії, але не зміг допомогти команді уникнути вильоту з найвищого дивізіону.

31-річний українець провів за Обрадойро всі 34 матчі сезону, у яких набирав у середньому 13,5 очка та здійснював 6,1 підбирання, 0,9 асиста, 0,5 перехоплення та 1,6 блок-шота.

Ховентут за підсумками минулого сезону фінішував лише 10-м у регулярному чемпіонаті.

У наступному сезоні клуб, який представляє каталонське місто Бадалона, виступатиме в Єврокубку. Минулого сезону команда дійшла до 1/4 фіналу цього турніру, де програла Парижу.

Ховентут – один з найтитулованіших клубів Іспанії. Він – 4-разовий чемпіон та 8-разовий володар Кубку країни.

У 1994 році клуб став найсильнішим у Європі, вигравши Кубок чемпіонів. Крім того, на рахунку Ховентута ще 4 перемоги у різних єврокубкових змаганнях.