"На матраці була величезна пляма крові, а вони дають дуже тонкі простирадла, тож ти практично лежиш на решітці", – розповіла Грінер в ексклюзивному інтерв'ю, яке в середу, 2 травня, транслював американський телеканал ABC.

Американка також розповіла, що вирішила підстригтися, бо її дреди замерзали.

"Над моїм ліжком звили гнізда павуки. Мої дреди почали замерзати, вони ставали мокрими і холодними, і я починала хворіти".

Гравець американського клубу Фінікс Мерк'юрі також повідомила, що їй дали прострочену зубну пасту і що вона використовувала її для видалення чорної цвілі зі стін.

Грінер – одна з найкращих гравчинь жіночої НБА і лідер збірної США з баскетболу, була заарештована в лютому 2022 року в російському аеропорту за перевезення картриджів з гашишним маслом для вейпінгу, забороненого в Росії, і засуджена до дев'яти років ув'язнення за зберігання і контрабанду наркотиків.

Захист Грінер стверджував, що гашишну олію, яку вона перевозила, було придбано за рецептом і що вона використовувала її "в медичних, а не рекреаційних цілях".

Після багатомісячних переговорів між урядами США та Росії, у грудні 2022 року Грінер була обміняна на торговця зброєю Віктора Бута, відомого як "торговець смертю".

Спортсменка повернулася на баскетбольний майданчик у складі Фінікс Мерк'юрі в сезоні 2023 року, хоча влітку взяла триматчеву перерву, щоб зосередитися на своєму психічному здоров'ї.