Повідомляється, що Рондо зупинила поліція за порушення правил дорожнього руху в окрузі Джексон, штат Індіана. Коли співробітник правоохоронних органів оглядав машину порушника, то відчув в салоні запах марихуани. Під час обшуку автомобіля було виявлено незаконний пістолет, марихуану для "особистого використання" і предмети для її вживання.

37-річного баскетболіста негайно заарештували та відправили у в'язницю через незаконне зберігання вогнепальної зброї та приладдя для вживання наркотиків. Однак незабаром Рондо вдалось вийти на волю завдяки внесеній заставі.

Як відомо, Реджону заборонено носити з собою вогнепальну зброю, оскільки він має спеціальний ордер, у якому його колишня дівчина стверджувала, що спортсмен погрожував їй пістолетом. Вона зазначала, що боїться за безпеку своїх дітей, оскільки баскетболіст відрізняється нестійкою поведінкою.

До слова, Рондо ставав чемпіоном НБА у складі Бостона та Лейкерс у 2008 та 2020 роках відповідно. Загалом у лізі провів 16 сезонів, востаннє виходив на майданчик у сезоні 21/22.