Про це інформують на офіційному сайті Федерації баскетболу України. Нагадаємо, Ягупова відіграла три сезони за Фенербахче, де виграла Євролігу і три чемпіонати Туреччини. А влітку цього року українка повернулася до Чукурови і підписала трирічний контракт.

У поточній кампанії Ягупова зіграла в 14 поєдинках чемпіонату Туреччини. За одну гру українка в середньому набирала 14,9 очка, оформлювала 5,5 пасів та 4,9 підбирання. У Євролізі Аліна провела 10 матчів. Там її статистика становила 16 очок, 5,6 підбирання та 4,7 паса у середньому за поєдинок.

Останній матч за Чукурову 31-річна українська форвардка провела 20 грудня проти ЕСБ Лілля в Євролізі. Аліна провела на паркеті понад 30 хвилин, але набрала лише 2 очка. Її команда провалилася з рахунком 54:70. Після цього Чукурова і Ягупова вирішили припинити співпрацю.

"Звісно, не так я бачила першу половину свого сезону, але є як є. Можливо, це на краще. Ми домовились з клубом розійтись. Найближчим часом я визначуся, де виступатиму в майбутньому", – каже баскетболістка.