Михайлюк у серпні приєднався до складу Бостона та підписав контракт на один рік. Українець обрав собі 50 номер та поділився враженнями від нової команди.

"Це одна з найкращих команд у НБА, яка має досить високі очікування щороку. Я ж особисто хочу одного: перемагати. У нас тут чудова група людей, гравців та тренерів. Організація досить масштабна, і у нас є можливість зробити щось велике та особливе. Хочу бути частиною чогось особливого.

Задача досить очевидна: я маю кидати. Допомагати хлопцям, створювати для них більше вільного простору. Як тільки я буду вільним, то маю шукати кошик та щоразу робити правильну дію.

Чим довше ти в НБА, тим швидше навчаєшся. Я знаю багатьох баскетболістів Бостона, бо грав проти багатьох з них. Щодо мене, то після зміни кількох команд, відчуваю, що знаю тепер, як це все працює. Тож мені було неважко дізнатися про них щось, бо ми раніше перетиналися. Та й це було ще легше, бо багато хлопців та тренерів гарно до мене ставляться. Тож це був чудовий досвід", – наводить слова Михайлюка "Суспільне Спорт" з посиланням на YouTube-канал Бостона.