28-річний американець замінить у команді травмованого Арнольдаса Кульбоку, повідомляє Володимир Дубинський на своїй сторінці в Facebook.

Останнім клубом Рашарда Келлі був литовський Вільнюс Вулвз, з яким Прометей зіграє в груповому раунді BKT EuroCup. У 11 матчах за клуб зі столиці Литви важкий форвард за 22.6 хвилин на паркеті в середньому набирав 11.5 очка + 5.3 підбирання.

"Ми впевнені, що Рашард підсилить команду фізично та зможе забезпечити захист на своїй позиції, допоможе нам на підбираннях, буде надійним й у нападі. Він, безумовно, найкращий вибір на цю мить, оскільки всі топові баскетболісти вже мають команду, а ми не хотіли брати когось, хто щойно відновився після травми.

Келлі був винятком. Він залишився без контракту, оскільки тренувався з кількома командами НБА (Клівленд Кавальєрс, Мілуоккі Бакс, Голден Стейт Ворріорз, Торонто Репторс) і завершив міні-табір із Шарлотт Хорнетс. Він знав, що завдяки своїй репутації все ще може отримати хорошу пропозицію роботи в Європі навіть наприкінці вересня, тому не поспішав із рішенням", – зазначив Дубинський.