Днями контракт з Міротічем розірвала Барселона – у каталонському клубі іспанець чорногорського походження заробляв 11 мільйонів євро на рік.

Нікола був близьким до переходу в чемпіонат Сербії – у Партизан або Црвена Звезду. Однак трансфер не відбудеться через погрози від тамтешніх фанатів.

"Я хочу продовжити цю подорож. Прагну грати в баскетбол і чекаю цього з нетерпінням. І також хочу, щоб моя родина розділила цю радість.

Проте нещодавно з'явилася інформація про те, де я продовжу свою кар’єру. Незважаючи на мою волю і бажання, без мого відома і, звичайно, далеко від істини, публікуються довільно написані тексти. Усі вони привертали багато уваги, чого ми з родиною не хотіли. Коли до вболівальників дійшла інформація про те, що я продовжу кар'єру в Партизані, почали надходити погрози і образи, які мене дуже шокували і образили.

Я вирішив не бути частиною цієї атмосфери. Не хочу більше створювати проблеми для себе чи своєї родини. Заради правди, я повинен зазначити, що жодних погроз від вболівальників від Црвеної Звезди не надходило. Також хочу зазначити, що моє бажання грати за команду в Сербії не було обумовлене фінансовими пропозиціями чи кольорами якогось клубу. Я хотів грати в країні, яку люблю, але все пішло не так", – цитує Міротіча Marca.