Нагадаємо, охоронець висхідної зірки НБА вдарив виконавицю у ресторані в Лос-Анджелесі.

За версією Брітні, вона просто торкнулася плеча баскетболіста і отримала несподіваний удар від бодігарда. "Я не була готовою до того, що трапилося. Бачила спортсмена кілька разів у цьому готелі, і вирішила підійти, щоб привітати його з успіхами. Було справді гучно, тож я торкнулася плеча, аби привернути його увагу.

Знаю, що бодігард сказав, ніби я схопила атлета. Однак я лише торкнулася його. Охорона вдарила мене по обличчю, не озираючись, перед натовпом. Сек'юріті ледь не повалив мене, мої окуляри впали. Надзвичайно соромно ділитися цим зі світом, але всі вже й так знають. Я ще не отримала публічних вибачень від гравця чи його служби безпеки", – цитує Брітні Спірс Marca.

Натомість Вембаньяма наполягає на тому, що співачка міцно схопила його ззаду. "Я не знаю, з якою силою, але охорона відштовхнула її. Я не зупинився, щоб зайти всередину та насолодитися смачною вечерею.

Я не знав подробиць кілька годин, але коли повернувся в готель… Подумав, що нічого страшного, а потім охорона сказала мені, що це була Брітні Спірс. Спочатку я сказав: Ви жартуєте", – розповів баскетболіст ESPN.

Нагадаємо, Вембаньяму під першим номером драфту забрав Сан-Антоніо.