Цього тижня Зайон Вільямсон та його дівчина Ахіма повідомили, що чекають на первістка – у листопаді вони стануть батьками дівчинки. Однак радість від цієї новини затьмарила скандальна заява від моделі Only Fans Морії Міллс, повідомляє Bild.

Порноакторка заявляє, що у неї був роман із зірковим баскетболістом. І, можливо, вона навіть вагітна від нього. Водночас акторка накинулася на спортсмена зі звинуваченнями. "Минулого тижня я була з тобою в Новому Орлеані, і ти не міг сказати мені, що у тебе вагітна дівчина після всього, що я для тебе зробила", – написала вона у Twitter.

Міллс стверджує, що у неї є відеодокази її інтимних зв'язків з баскетболістом та скріни інтимної переписки. Також Морія розповідає, що займалася із Зайоном сексом без презерватива. А тепер, мовляв, боїться за своє здоров'я. Адже не знає, зі скількома ще жінками спав зрадливий спортсмен.

Дівчина Вільямсона вже відреагувала на випади порноакторки. "Щасливі не ненавидять повій", – написала Ахіма у Twitter. Натомість сам головний герой скандалу наразі ніяк не прокоментував брудні чутки.