Гравці Реала та Партизана влаштували масову сутичку менш як за дві хвилини до завершення матчу. Загалом у бійці взяв участь 21 гравець з обох команд.

Серед них був також Данте Екзам, який навіть не вийшов на паркет в матчі. Попри це, гравцю Партизана перепало чи не найбільше. Під час бійки на австралійця зі спини напав бігмен Реала Гершон Ябуселе та кинув його дзюдоїстським прийомом на паркет. Екзам зазнав розриву сухожилля пальця ноги та розбив губу. Після матчу він пересувався на милицях.

"Я ніколи в житті не бачив нічого подібного. Те, як Ябуселе кинув його за допомогою прийому з дзюдо – це тюрма, довічне відсторонення. Через цей кидок Екзам міг зламати собі хребет, серйозно пошкодити голову. Його кар'єра могла завершитись в одну мить", – цитує лікаря сербського клубу Мому Яковлевіча AS.

Бійка в Мадриді згідно з регламентом Євроліги підпадає під категорію "серйозних порушень", інформує AS. В дисциплінарного комітету є 24 години, щоб винести вердикт у цій справі. За найгіршого розвитку подій, Гершону Ябуселе загрожує довічна дискваліфікація з Євроліги. У найкращому випадку, гравець відбудеться штрафом від 30 до 280 тисяч євро та тимчасовим відстороненням від 3-х матчів до 4 років.