"Пан Драбіковський (генеральний секретар ФБУ – прим.) на засіданні НОК України мовчки підписує листа від НОК про те, що потрібно бойкотувати абсолютно всі змагання, де будуть грати росіяни, нічого поганого в бік ФІБА вони сказати не можуть.

ФІБА у своєму офіційному листі пише про те, що вони фінансували підготовку збірних України 3х3 під час військових дій, в Європі щось там оплачували.

Сама Федерація баскетболу України язика в сраку засунула, бо вона про це говорити не може, тому що вони взяли бабки від ФІБА. У підсумку, ФІБА буде крутити ними як хоче, бо вони в них взяли бабки.

Ретроспективно ми зараз згадуємо, що пан Бродський (президент ФБУ – прим.) сварився з паном Дубінським (власник Прометея – прим.), мовляв, не можна сваритись з ФІБА. Виходить, хто з них двох обісрався? Очевидно, той, хто зараз під ковпаком ФІБА, тому що взяв бабки", – сказав Волочай в ефірі sporthub.

Нагадаємо, через конфлікт з ФБУ та ФІБА переможець чемпіонату України Прометей вирішив виступати в Латвійсько-естонській лізі замість внутрішньої першості.