Винагородою від баскетбольної команди стане ігрова майка з автографами всіх гравців, йдеться у повідомленні на офіційному телеграм-каналі Київ-Баскету.

Нагадаємо, напередодні терорист гіркін заявив, що повертається на війну проти України. Після цього відомий український активіст і блогер Сергій Стерненко пообіцяв 10 тисяч доларів людині, яка візьме у полон російського злочинця. Потім додати ще по 10 тисяч доларів пообіцяли зірковий український тенісист Сергій Стаховський, співак Тарас Тополя, відомий військовий і письменник Валерій Маркус та голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Вишенькою на торті стала обіцянка від Головного управління розвідки Мінстерства оборони України, яке запевнило, що виплатить ще 100 тисяч доларів тому, хто піймає "стрєлкова".

"Ми, як і інші небайдужі українці, які також збирали чималу суму за цього "екс-міністра днр", відповідального за збиття малайзійського Боїнга над Україною, не можемо стояти в стороні. Окупанти мають відповісти за скоєні злочини, а ми будемо вдячні нашим героям, які в цьому допоможуть", – додають у Київ-Баскеті.