"Ми будемо грати наполегливо, вигравати всі можливі ігри. На Євробаскеті можливо все. Я відчуваю, що у нас одна з найкращих українських команд в історії, і ми здатні здивувати багатьох, показати дійсно хороший результат.

Це моя роль. Мене привезли сюди, щоб вигравати матчі і допомагати моїй команді робити це, не обов’язково забиваючи, а допомагаючи будь-яким способом: грою в захисті, правильними рішеннями у нападі, набором очок, створенням можливостей для кидків моїм партнерам по команді. Я зроблю все можливе, щоб допомогти Україні перемогти.

На цьому Євробаскеті особливо багато хлопців мого віку, трохи молодших і трохи старших, які потрапили в НБА. Є багато суперзірок на рівні НБА, які повертаються грати за свої національні команди.

Це буде цікавий Євробаскет, справді захопливий Євробаскет для вболівальників, тому що вони побачать багато гравців НБА – суперзірок НБА", – цитує Михайлюка офіційний сайт ФІБА.

Чемпіонат Європи відбуватиметься з 1 до 18 вересня. Українці зіграють у групі з командами Естонії, Великої Британії, Італії, Греції та Хорватії.