"Ми намагалися відпрацювати наші моменти, над якими ми працюємо на тренуваннях. У грі краще побачити, що виходить більше, що менше. Зробити якісь висновки.

Контрольна гра проти Португалії у нас була трохи невдалою, вели майже всю гру, а наприкінці трохи "посипалися". Це наша помилка, що не довели гру до логічного кінця. Є над чим працювати. Дивимося відео, розбираємо помилки, працюватимемо, щоб максимально підготовленими вийти на Грузію.

Ми готові, фізично підготовлені. У половини хлопців тільки закінчився сезон, і вони не встигли втратити форму, в іншої половини, у яких сезон закінчився трохи раніше, їх зібрали раніше.

Тому, гадаю, у фізичному плані ми маємо підійти підготовленими до цих ігор. У нас зараз важлива найближчий поєдинок. Ми повинні обіграти грузинів у будь-якому разі. Про наступні ігри поки що не думаємо", – цитує Пустового ФБУ.

Нагадаємо, що через військову агресію росії на території України, наша команда зіграє домашні матчі проти Грузії (1 липня) та Іспанії (7 липня) в Ризі.