Клуб українського центрового Олексія Леня – Сакраменто Кінгз – вдома поступився Атланті (102:108). Наш баскетболіст провів на паркеті 15 хвилин, реалізувавши три з чотирьох кидків з гри (7 очок, 4 підбирання, 1 передача).

Святослав Михайлюк, який напередодні заразився коронавірусом, пропускав матч Торонто проти Мілуокі. Команда українця здобула гостьову перемогу над чинними чемпіонами НБА (117:111). Зазначимо, що лідер "Бакс" Яніс Адетокумбо залишився поза заявкою через хворобу.

Голден Стейт з черговим непереконливим виступом Каррі (14 очок за 36 хвилин) капітулював у Далласі – 82:99. Найрезультативнішим у складі господарів став Лука Дончіч (26 очок).

Затятий антиваксер-бунтівник Кайрі Ірвінг провів дебютний матч у сезоні проти Індіани, набравши 22 очки. У снайперській перестрілці між Дюрантом (39) і Сабонісом (32) сильнішим виявився лідер Брукліна.

Найвеселіше було у Портленді. Форвард Маямі Тайлер Хірро та центровий "Блейзерс" Юсуф Нуркіч вирішили з'ясувати стосунки прямо на майданчику. У підсумку обох порушників вилучили в кінцівці гри.

НБА, усі результати ігрового дня: