"Це дуже довгоочікувана нагорода, бо багато праці вже зроблено для неї. Лише олімпійського золота мені не вистачало для скарбнички медалей. Де висітиме медаль? Чесно кажучи, це складне питання. Я думала про якусь шафу, але поки у мене лише медальниця є. Деякі лежать у коробці, але для цієї знайдеться особливе місце.

Як згадала тренерка день фіналу? Згадала, що треба було стрибати 2.04 м і продовжувати змагання. Але я сказала, що золота нагорода є золотою нагородою і ми заспокоїлися від того, бо треба радіти від того, що маємо. Але нам є над чим працювати.

Попереду ще три змагання етапу Діамантової ліги. Є у планах здобути третій трофей у фіналі у Брюсселі, але будемо стрибати. Як ми говорили з Ніколою Оліслагерс, після Олімпійських ігор просто хочеться лежати і нічого не робити. Але ми будемо розважатися, у кайф стрибати. Сподіваюся, що результати будуть гарні.

Де шукати мотивацію далі? Нема стелі! Ми стрибаємо у висоту, кожний сантиметр можна покращувати. Хочеться збирати більше нагород, щоб бути не просто олімпійською чемпіонкою, а 2-разовою чи 3-разовою", – сказала Магучіх у коментарі Суспільне Спорт.