Найкращий результат він показав з третьої спроби (75,13 м), поступившись лише двом полякам – Павелу Файдеку (75,72 м) та Войцеху Новіцкі (75,17 м).

Кохан змагався на етапі у Франції після пропуску чемпіонату України з легкої атлетики. Український спортсмен продовжував відновлення після хвороби, яку отримав ще на чемпіонаті Європи-2024.

Змагання з метання молота на даному етапі не входили до списку "діамантових" дисциплін. Попри це, участь у турнірі разом з Коханом взяли всі провідні метальники молота: поляки Павел Файдек та Войцех Новіцкі, а також угорець Бенце Галаш, які були його конкурентами й на Євро-2024.

У підсумку саме між цими метальниками розгорнулася боротьба за медалі. Поза нею залишився Галаш, найкращою спробою якого виявилися 74,56 м.

Натомість Кохан вирвав для себе бронзову медаль лише в останній спробі на 75,13 м. Причому у підсумку йому не вистачило лише п'яти сантиметрів для срібла: з результатом 75,17 м його випередив Новіцкі.

Попереду у Михайла Кохана підготовчі збори до Олімпійських ігор, які він проведе в Естонії. Разом з ним на цих зборах будуть стрибунка у висоту Ярослава Магучіх та метальник списа Артур Фельфнер.