"Змагання були чудовими, але для мене було складно битися, бо моє серце залишається в охопленій війною Україні. Моя тренерка сказала, що я маю сконцентруватися на стрибках. І це буде добре – виграти медаль. Якщо чесно, я була вмотивована здобути хоч якусь нагороду. Але у мене золото – це золото для усіх українців, для України. Було складно виступати, але для мене честь змагатися для України, для моєї улюбленої країни, для українців.

Не знаю, що буде завтра в Україні, я сподіваюся, що зможу повернутися додому якомога швидше і продовжу підготовку до ЧС саме в Україні. Але зараз я їду до Німеччини, в офіс Puma, де нас підтримують.

Я хочу подякувати нашій армії за те, що вона захищає нашу країну. Бо завдяки вам я перебуваю тут і захищаю нашу країну на доріжках. Дякую вам. Хочу сказати, що ми дуже сильна нація, ми будемо боротися за свою незалежність, за свою свободу. Я дуже вас люблю. Ми всі будемо боротися за свободу", – цитує Магучіх Суспільне.

Нагадаємо, Ярослава завоювала золоту медаль в стрибках у висоту на чемпіонаті світу в приміщені з результатом 2.02 м. Ще одна українка Ірина Геращенко посіла 5-те місце з результатом 1,92 м.