– На позір ви розвінчуєте міф, що не буває жіночої дружби, бо у вас з Юлею здається все по-справжньому. Коли у Юлі був пік, а у тебе результати скромніші – яка була комунікація? І яка вона зараз, коли у Юлі трохи спад?

Я за рік з нею більше часу проводжу, чим вдома з чоловіком. Якби ми не дружили – ми б вже розгризлися, я не знаю що це було б. У нас є взаємоповага, ми підлаштувалися одна до одної, через те що ми разом росли.

В якісь моменти я була для Юлі старшою сестрою, коли вона до нас прийшла в групу. І, мені здається, я спочатку її за собою підтягувала, підштовхувала, щось розповідала. В момент, коли Юля почала стрибати вище за мене, я за нею тягнулася – у неї є з чого брати приклад. З її поведінки, з її бажання, підходу до тренувань. Зараз я не вважаю що наші відносини змінились.

Ці стосунки, які були в дитинстві, нікуди не ділись, але вони трохи відформатувалися під особливості характеру, адже ми з Юлею досить різні. Це спостерігається в побуті, настрої, підходах до тренувань – однак ми знаходимо якусь золоту середину, в якій їй і мені комфортно.

Наприклад, я люблю займатися організаційними моментами, а Юля ні. У мене більш логічний склад розуму, а Юля більш творча, і ми знаходимо якийсь компроміс. Мені є чому у неї повчитися", – розповіла Геращенко в інтерв'ю для YouTube-каналу Слави Варди.

До слова, Геращенко виконала олімпійський норматив на етапі Діамантової ліги у Сілезії.