У найвідвертішому образі перед читачами постала українська королева висоти Ярослава Магучіх. Топова легкоатлетка позувала у шкіряній куртці на голе тіло, ледь привідкривши груди.

Ольга Халан з'явилася на обкладинці в елегантній чорній сукні. А Еліна Світоліна в екстравагантній шкіряній спідниці та напівпрозорому лонгсліві. Девізом жовтневого номера Vogue стала фраза "Воля до перемоги". Також атлетки знялися у вишуканих спокусливих сукнях – ці світлини можна побачити всередині випуску.

Для усіх трьох спортсменок поточний рік видався напрочуд успішним у кар'єрі. Зокрема, Магучіх тріумфувала на чемпіонаті світу зі стрибків у висоту, виграла три етапи Діамантової ліги та захистила титул у фіналі.

Ольга Харлан завоювала золото Європейських ігор. А ще кваліфікувалася на Олімпіаду-2024, попри дискваліфікацію зі світової першості після гучного скандалу з російською фехтувальницею Смірновою.

А Світоліна в березні феєрично вийшла з декрету, майже миттєво повернувши собі статус першої ракетки України. Зокрема, Еліна пробилася у півфінал Вімблдону, сенсаційно здолавши у чвертьфіналі Ігу Свьонтек.