Напередодні наша спортсменка стала віце-чемпіонкою світу в потрійному стрибку. У фіналі змагань наша спортсменка з першої спроби показала другий найкращий результат в кар'єрі та особистий рекорд сезону – 15,00 метрів.

"Я могла більше. Можна було більше, я готова на більше і це відчувала. Десь з якихось певних причин трошечки не склалося, не вдалося реалізувати цей результат в п'ятій-шостій спробах.

Але сьогодні можна було стрибати, можна було перемагати. Я була готова на це, я це відчувала, просто десь трішки по відчуттях воно ще не склалося. Але дякую Богу за те, що я маю, для мене це дуже дорогоцінна медаль, я дуже-дуже складний шлях до неї пройшла.

Просто хочу подякувати всім тим людям, які зі мною працювали, які вірили, підтримували, до останнього були біля мене. Коли мені здавалося, що все-все просто валиться і буде повна жесть, вони до останнього в мене вірили і були біля мене. Тому що до мене дотична дуже велика команда, яка мене лікувала, ставила на ноги. Коли були всі перемотані ноги, боліло все, що тільки можна, всі були поряд та вірили до останнього, що я впораюсь", – розповіла спортсменка в коментарі Суспільне Спорт.