УКР РУС

Світоліна битиметься із Соболенко у 1/4 фіналу Ролан Гаррос – подружка лукашенка вимучила перемогу в американки

4 червня 2023 , 23:16 / Читать на русском

Американка Слоун Стівенс зустрічалась з білорускою Аріною Соболенко у 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Франції.

Ролан Гаррос. Четверте коло. Одиночний розряд

Слоун Стівенс (США) – Аріна Соболенко (нейтральний статус) – 6:7, 4:6

Білоруська друга ракетка світу встигла наробити галасу на Ролан Гаррос, вкотре проковтнувши язик після питань про підтримку режиму лукашенка та пособництва своєї батьківщини у війні проти українського народу.

Ролан Гаррос: ганьба, цензура і Барбара Стрейзанд

Попри усе це, заручившись підтримкою організаторів турніру, Соболенко пройшла до четвертого кола, розгромивши українку Марту Костюк, свою землячку Ірину Шимановіч та росіянку Камілу Рахімову. Натомість Слоун Стівенс (№30 WTA) на шляху до 1/8 фіналу пройшла представницю Чехії Плішкову, росіянку Варвару Грачову та казашку Юлію Путінцеву (уродженка росії). 

У четвертому раунді змагань Соболенко перемогла Стівенс. Протягом матчу білоруска виконала 2 ейси, допустилася 2 подвійних помилок та реалізувала 4 з 9 брейк-пойнтів. Американка не допустила жодної подвійної помилки та має в активі 3 з 5 брейк-пойнтів. Це була четверта зустріч тенісисток, американка поки що не вигравала.

Додамо, що у наступному раунді білоруска Соболенко зустрінеться з Еліною Світоліною, яка на цій стадії знищила росіянку Дар'ю Касаткіну.