УКР РУС

Favbet Foundation завітав до Федерації настільного тенісу Маріуполя

6 лютого 2023 , 13:58 / Читать на русском

Благодійний фонд Favbet Foundation відвідав Федерацію настільного тенісу Маріуполя, яка зараз перебуває на Київщині. Команда фонду поспілкувалася з юними спортсменами та передала федерації потужний генератор.

Також за підтримки фонду федерація отримала сучасні тенісні столи, що допоможуть юним спортсменам покращити свої навички. Тенісні столи, як і генератор, – це речі, на які був попит. Нове обладнання допоможе федерації покращити тренувальний процес та дасть можливість проводити заняття навіть за умов вимкнення електроенергії.

Favbet Foundation переміг у номінації благодійних фондів загальнонаціонального проєкту "Відповідальна країна"

Фонд розуміє сучасні потреби навчальних закладів, намагається їх швидко вирішувати. Адже підтримувати молоде покоління у бажані спортивного розвитку – одна з ключових цілей Favbet Foundation. 

Навіть у сучасних реаліях діти повинні мати усе необхідне для розвитку своїх талантів та почуватися в комфорті. Матеріальна та психологічна підтримка покоління, яке зростає, є фундаментом прогресивної країни. Команда фонду системно займається благодійністю, щоб цього досягти. 

Нагадаємо, Favbet Foundation – заснований у 2020 році компанією FAVBET благодійний фонд, який з початком війни переорієнтував більшість своїх проєктів на допомогу країні та армії. Втім, команда фонду досі регулярно підтримує ініціативи в галузі спорту, здоров’я та освіти юних українців.