УКР РУС

Стаховський: Те, що сталося з Джоковічем, є несправедливим

28 січня 2022 , 08:27 / Читать на русском

Український тенісист Сергій Стаховський поділився думкою щодо депортації Новака Джоковіча з Австралії.

"Те, що сталося з Новаком, є несправедливим. Організатори не змогли домовитись із владою Австралії. Хоча минулого року особисто для мене все було набагато суворіше.

Скандальний Джоковіч розпочне сезон в Дубаї на турнірі ATP

Пам'ятаю, як довго і ретельно перевіряли наш чартер після прильоту, обмежень було більше. Цього ж сезону я прибув на турнір, після чого нам одразу вручили 5 тестів, які ми просто робили щодня. Новак Джоковіч по факту перший у світі. Навіть якщо він втратить очки і після Australian Open перестане бути номером один, це нічого не означає.

Він з'являтиметься на турнірах і виграватиме їх у того ж Медведєва чи Звєрєва. Так само як Роджер Федерер, який зараз на 17-й позиції у світі, але на трав'яних кортах йому немає рівних, і він може обіграти будь-кого.

Новак Джоковіч, Рафаель Надаль та Роджер Федерер уже увійшли в історію серед найкращих тенісистів у світі. Питання в іншому: Australian Open – один із найзручніших турнірів для Новака, він мав великі шанси виграти свій 21-й Великий шолом", – сказав Стаховський в інтерв'ю Folga.

Нагадаємо, що Джоковіча було депортовано з Австралії, оскільки у серба були проблеми із документами та він не мав сертифіката про вакцинацію.