УКР РУС

Світоліна провела зустріч з президентом Польщі

23 липня 2022 , 22:14 / Читать на русском

Українська тенісистка Еліна Світоліна відвідала саміт перших леді та джентльменів.

"Я хочу подякувати Олені Зеленській за запрошення на другий саміт перших леді та джентльменів та можливість звернутися до вас. Я рада бути сьогодні у Кракові зі справжніми друзями України – першою леді Польщі Агатою Корнгаузер-Дудою та президентом Анджеєм Дудою.

Шевченко і Світоліна започаткували збір коштів для благородної місії

Вже 150 днів ми згуртовані, як ніколи, і кожен докладає зусиль на своєму фронті. Моя родина сьогодні – це вся Україна. Але я знаю, що під час війни ми знайшли справжні родини по всьому світу. Тому я звертаюся до вас.

Заради життя кожного українця, а це найцінніше, не переставати говорити, не переставати робити й не переставати допомагати. Ми, як і наші воїни, маємо воювати щодня, бо війна не закінчилась. Щоб зійшло українське сонце, треба разом перемогти темряву разом", – написала Еліна Світоліна у своєму Facebook.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Нагадаємо, перша ракетка України та легенда футболу Андрій Шевченко стали першими амбасадорами платформи UNITED 24, яка створена для того, аби допомогти українському народу у війні проти росії.