УКР РУС

Джоковіч всьоме в кар'єрі виграв Вімблдон – серб випередив Федерера за кількістю тріумфів на Мейджорах

10 липня 2022 , 19:11 / Читать на русском

Серб Новак Джоковіч переміг австралійця Ніка Кіріоса і став чемпіоном Вімблдону-2022.

Вімблдон. Фінал

Новак Джоковіч – Нік Кіріос – 4:6, 6:3, 6:4, 7:6

Джоковіч проти Кіріоса: прогноз букмекерів на фінал Вімблдону-2022

Великим фаворитом фіналу, звісно, був Джоковіч. Хоча Кіріос також мав певну перевагу – він "на відмові" пройшов Рафаеля Надаля, тому отримав значно більше часу на відпочинок.

Стартовий сет подарував фанам надію на сенсацію. Австралієць грав агресивно і впевнено, тож цілком заслужено переміг – 6:4.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Джоковіч зміг переломити хід дуелі й довести свій клас. Дві наступні партії він забрав, зробивши по одному брейку у кожній. 6:3, 6:4.

Четвертий сет також видався бойовим. Обидва тенісисти вперто тримали свою подачу, тому справа дійшла до тай-брейку. У вирішальний момент дався взнаки досвід серба – 7:3. Джоковіч – чемпіон Вімблдону-2022.

Новак всьоме виграв Відкритий чемпіонат Великої Британії. Серб здобув 21-й кубок чемпіона турніру серії Grand Slam, випередивши Федерера, у якого 20 перемог. Лідером залишається Надаль – 22 тріумфи на Мейджорах.