УКР РУС

Перша ракетка світу уникнула прямої відповіді щодо відсторонення росіян і білорусів

28 квітня 2022 , 11:24 / Читать на русском

Перша ракетка світу Іга Свьонтек висловилась щодо рішення Вімблдона.

"Я б сказала, що ситуація стає дедалі більш хаотичною. ​​Тому мені здається, що було б непогано, якби всі тенісні структури приймали належні рішення, щоб у нас не було такого хаосу.

"Теніс має зробити все можливе": чотири країни підтримали рішення Вімблдона  

Мені здається, що люди чекають, що ми, гравці, самі ухвалимо якесь рішення, але нам досить складно це зробити, бо ми всі знаємо один одного. Ми так багато часу проводимо у Турі, що здається, ніби ми одна сім'я. Звичайно, це складна ситуація, і тому я вважаю, що відповідальні люди мають ухвалити таке рішення, яке діятиме довго.

Насправді, я не знаю, як правильно, тому що, чесно кажучи, мені 20 років, і я говорю це не тому, що хочу залишитися в безпечній "бульбашці". Я ніколи не займалась політикою і не можу сказати, що все знаю. Швидше, я відчуваю, що мені варто ще трохи просвітитись у цьому питанні. Тому я не можу вам сказати, яке рішення буде найкращим, це точно. Краще було б зробити якісь кроки, які допоможуть хоч трохи зупинити війну", – сказала Свьонтек France24.com

Нагадаємо, що польська тенісистка засуджує росію, яка розпочала війну в Україні. Свьонтек впродовж двох місяців виступає із жовто-блакитною стрічкою на екіпіровці та в такий спосіб висловлює підтримку нашому народу.