УКР РУС

"Не скажу, що від Дерюгіної були сильні слова підтримки": капітанка збірної України з художньої гімнастики розповіла про розмову з тренеркою після фіналу ОІ-2024

9 вересня 2024 , 19:50 / Читать на русском

Капітанка збірної України з художньої гімнастики Марія Височанська

"Ірина Іванівна не є м’яким тренером, вона досить жорстка. Всі були на емоціях від того, що наша команда була надзвичайно близько до медалі, як ніколи в історії художньої гімнастики України. І я не скажу, що від неї були якісь сильні слова підтримки, тому що ми втратили нагороду.

"У двох параліч": Дерюгіна оцінила виступ українок у фіналі групового багатоборства на ОІ-2024 

Пізніше ми розмовляли спокійніше, але в той момент всіма керували емоції, тоді нам важко було говорити з тренерами, вони не могли себе стримувати. Якщо м’яко, то вони сказали: "Ви мали шанс, але втратили його". Розмова після виступу була досить важкою.

Що вона сказала мені, як капітану збірної? Чесно, складно згадати навіть, тому що я була в повному розпачі і мені було складно когось слухати. Але це, напевно, були слова: "Як ви могли все загубити, вам треба було вийти і просто зловити предмет, щоб він не впав на підлогу, цього було б достатньо для медалей", – розповіла Височанська у коментарі NV.

Нагадаємо, що Україна стала 7-ю у фіналі Олімпіади з художньої гімнастики у груповому багатоборстві.