УКР РУС

"Титули чи медалі не можуть зробити вас недоторканними": екс-генсек Федерації гімнастики Польщі – про Нікольченко

23 листопада 2023 , 23:50 / Читать на русском

Колишній генеральний секретар Федерації гімнастики Польщі Пйотр Дец висловився про ситуацію з українською гімнасткою Владою Нікольченко, яка негативно висловилася про Польщу.

"У цій справі йдеться про те, щоб сказати "ні" неприйнятній поведінці, особливо демонстрованій гучними іменами. Ваша посада, титули чи медалі не можуть зробити вас недоторканним.

Нікольченко офіційно виключили зі складу збірної України з художньої гімнастики

У цій справі також йдеться про те, що влада робить правильні речі тут і зараз, якщо того вимагає ситуація. І те, як відреагували Федерація гімнастики України та Міністерство молоді та спорту України, заслуговує на найвищу оцінку. Це треба сказати голосно і чітко.

У цій справі не йдеться про те, щоб когось зачепити – тому я видалив свій оригінальний пост. Українська влада негайно і правильно зайнялася ситуацією, і вона доведе її до кінця. Позитивне загальне враження", – написав Дец у своєму Facebook

Нагадаємо, напередодні Влада Нікольченко заявила, що ненавидить Польщу всією душею, а найбільше – людей, які там живуть. Після цього скандалу її виключили зі складу збірної України з художньої гімнастики