УКР РУС

Ілон Маск та Марк Цукерберг домовились побитись у клітці

22 червня 2023 , 22:58 / Читать на русском

Доларові мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг влаштували баталію у соцмережах.

Все почалося з того, що Маск поглузував над планами Цукерберга створити конкурента для його соцмережі Twitter. Про це повідомляє The Verge.

З рингу – у тюрягу: кримінальна сага непереможного боксера, який міг битися з Кличками, але "погорів" на стриптизерках

У відповідь на цей твіт один з прихильників Ілона влучно зазначив у коментарях, що Марк володіє навичками джиу-джитсу. Нещодавно розробник Facebook навіть успішно виступав на змаганнях з цього виду єдиноборства. Втім власника Twitter, Tesla та SpaceX це не надто налякало. Він відповів, що готовий провести поєдинок у клітці. 

Цукерберг лаконічно відреагував на зухвалість у своєму Instagram: "Надішли місце". Далі Ілон Маск, схоже, спробував розрядити напругу: "Октагон у Вегасі. Я володію чудовим прийомом, який називаю "Морж". Загалом, я просто лежу на супернику і нічого не роблю". 

Додамо, Маску 51 рік, однак він переважає можливого візаві за габаритами. Голова SpaceX колись зізнавався, що брав участь у запеклих вуличних бійках в Південно-Африканській Республіці. На боці 39-річного Цукерберга молодість і чудова спортивна форма.

В останньому рейтингу найбагатших людей світу від Forbes Ілон Маск посідає друге місце із капіталом у 180 мільярдів доларів. А Марк розташувався на 14-му місці з 84,9 млрд.