УКР РУС

Бубка на Олімпіаді-2024 з посмішкою нагородив спортсменку, яка вважає його рідний Донецьк російським

10 серпня 2024 , 00:40 / Читать на русском

У пʼятницю, 9 серпня, представниця Німеччини Дар'я Варфоломеєв, яка є уродженкою РФ, завоювала золото на Олімпіаді-2024. Нагороджував гімнастку Сергій Бубка.

"Герой України та власник бізнесу на окупованих територіях Сергій Бубка нагороджує росіянку з Барнаула Дарʼю Варфоломєєву на Олімпійських іграх у Парижі.

Беленюк відреагував на ігнор від Гутцайта та розповів, чим займатиметься після Олімпіади-2024

Бубка з посмішкою на обличчі тисне їй руку, і йому абсолютно байдуже на її позицію щодо війни. Він навіть не зважає на те, що вона вважає рідний Донецьк Сергія російським. Хоча здається, що в цьому питанні вони й знайшли спільний "язик", – прокоментував в Instagram ганебний вчинок екс-керівника НОК України український скелетоніст Владислав Гераскевич.

Зазначимо, що Дарʼя Варфоломеєв народилась у російському місті Барнаул. У 12 років переїхала у Німеччину, яку і презентує на Олімпіаді в Парижі.

У 2021 році гімнастка виступала на змаганнях в тимчасово окупованому Криму. У її соцмережах також немає дописів зі засудженням війни РФ проти України.

Натомість Гераскевич поділився світлинами Варфоломєєв з мапою Європи, де тимчасово окуповані території України включені до складу РФ.