УКР РУС

Марокко стало бронзовим призером Олімпійського футбольного турніру, розгромивши Єгипет – дубль Рахімі

8 серпня 2024 , 19:55 / Читать на русском

У четвер, 8 серпня, відбувся матч за бронзу між збірною Марокко та Єгипту в рамках футбольного турніру Олімпійських Ігор.

Олімпіада, футбольний турнір, Матч за бронзу

Марокко U-23 – Єгипет U-23 – 6:0

Голи: Еззальзулі 23, Рахімі 26, Ель-Ханнус 51, Рахімі 64, Накаш, 73 Хакімі 87

У матчі за бронзу олімпійського футбольного турніру боролись збірні Марокко та Єгипту. Рахунок у матчі був відкритий майже на екваторі першого тайму марокканцями. Нападник Бетіса Еззальзулі блискавично пробив у праву дев'ятку. М'яч летів із неймовірною траєкторією, тому кіпер Єгипту не зміг втримати ворота сухими. 

Циганков здивував образом на тренуванні Жирони – каталонці розсекретили зміну іміджу

Уже через декілька хвилин Марокко подвоїло свою перевагу. На цей раз відзначився Суф'ян Рахімі, який головою спрямував м'яч у нижній кут воріт. Асист у свій актив записав автор першого голу Еззальзулі.

У другому таймі збірна Марокко продовжувала громити єгиптян. Спершу Ель-Ханнус завдав неймовірного удару з-за межі штрафного майданчика. А згодом Рахімі оформив дубль. Він вийшов віч-на-віч із голкіпером та ефектно поцілив у правий кут воріт.

Також Рахімі долучився до забитого п'ятого голу – відзначився асистом на Накаша, який прострілив м'яч у нижній кут. Фінальну крапку в матчі поставив Хакімі, який забив зі штрафного удару. Рахунок на табло – 6:0.