УКР РУС

Шовковський оцінив нічию у Класичному: "Гравці Шахтаря діяли грубіше"

28 жовтня 2024 , 09:29 / Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував нічию у матчі з Шахтарем.

Нагадаємо, матч завершився нічиєю (1:1). Кияни очолюють турнірну таблицю УПЛ, маючи в активі 26 очок. Шахтар йде четвертим, володіючи 20 пунктами.

Пушіч назвав ключовий епізод Класичного і вважає, що Шахтар заслужив на перемогу

"Безумовно, відбиток на матч наклала логістика. Не буду я, мабуть, нічого вигадувати, скажу однозначно: ми добралися в Київ лише у суботу об 11:40, потяг Хелм – Київ прибув на залізничний вокзал, ми одразу на базу, обід і хлопці спали, відпочивали, готувалися до тренування, яке провели, хоча я мушу сказати, що це тренування не було таким, як завжди ми робимо, тому що я розумію чудово їхній стан, нам важко було.

Ми не виходили, ми не грали. А після гри ви знаєте, заснути завжди непросто, потім переліт, в Любліні потренувалися. Ми взагалі розбили переїзд на два етапи.

Що стосується поєдинку, то ми розуміли, що Шахтар буде свіжішим, два додаткових дні – це дуже багато в такій ситуації. Намагалися наситити середню ланку і використовувати швидкість на флангах. В першому таймі, на жаль, не увійшов у гру Брагару, тому одразу по перерві ми зробили заміну, але ж одразу пропустили такий необов’язковий, на мій погляд гол.

Хоча, будемо відверті, всі голи – не завжди обов’зкові. Далі намагалися тиснути, мали шикарну можливість у Волошина забити, зрівняти рахунок. На жаль, це йому не вдалося. Потім, безумовно, вилучення, яке отримали. І взагалі, хочу сказати, що у цій грі гравці Шахтаря діяли грубіше. Я теж розумію, що турнірне становище гнало їх вперед, вони були мотивовані, а нам, можливо, як свіжості не вистачало, так і десь трішки емоцій", – сказав Шовковський у коментарі для УПЛ-ТБ.