УКР РУС

Мілан у меншості обіграв жертву Довбика – дивне рішення судді завдало клопотів Фонсеці й Ко

19 жовтня 2024 , 21:04 / Читать на русском

Відбувся черговий матч 8-го туру Серії А, в якому Мілан приймав Удінезе.

Серія А. 8-й тур

Мілан – Удінезе – 1:0

Гол: Чуквуезе, 13

Вилучення: Рейндерс, 29

Матч проти Удінезе був надзвичайно важливим для Пауло Фонсеки. Дві поспіль поразки Мілана в останніх матчах ще більше погіршили непевне становище фахівця у клубі. 

Мілан зазнав чергового фіаско в Серії А, не забивши два пенальті – нестримний Де Хеа, гол вигнанця

"Россонері" впевнено розпочали поєдинок і вже на старті зуміли відкрити рахунок після разючої атаки. Окафор протягнув по флангу, віддав у центр на Пулішіча, а той скинув під удар Чуквуезе, який без проблем розстріляв дальній кут воріт. 

Згодом арбітр Даніеле Чіффі досить дивним рішенням змусив Фонсеку сивіти більшу частину поєдинку. На 29 хвилині він вилучив з поля хавбека господарів Тіяні Рейндерса після неочевидного епізоду. Нідерландець ледь доторкнувся до півзахисника Удінезе Санді Ловріча, який вибігав на побачення з воротарем. Той звалився на газон, змусивши суддю повірити у фол останньої надії. Втім, як видно на повторі, гравець гостей зачепився за свою ж ногу. 

На останніх секундах Удінезе зумів зрівняти, однак вдруге за матч гол скасував VAR. Таким чином, у меншості міланці зуміли втримати перевагу й здобути важливі три очки. Навіть мали шанс подвоювати перевагу, але Теммі Абрахам не влучив майже у порожні ворота. 

У підсумку Мілан піднявся на третю сходинку турнірної таблиці Серії А, тимчасово обігнавши Ювентус та Лаціо, які мають матч в запасі. У активі "россонері" 14 залікових балів. Удінезе, якому забивав Артем Довбик у 5-му турі чемпіонату Італії, йде на шостій позиції.