УКР РУС

УАФ офіційно представила нову форму від Adidas – ефектні фото Луніна, Миколенка, Зінченка та інших

9 жовтня 2024 , 11:30 / Читать на русском

Adidas та Українська асоціація футболу розпочинають свою співпрацю, представивши новий домашній комплект форми збірних України на сезон-2024/2025.

Adidas відтепер є ексклюзивним постачальником форми для всіх збірних УАФ, включаючи чоловічі, жіночі та молодіжні команди. Про це повідомляє УАФ у своєму Telegram-каналі. 

Новачок "синьо-жовтих" оцінив свій виклик у збірну України: "Найбільше зраділа дружина"

Нові домашня та виїзна форми натхненні прапором країни, містять легендарні три смужки на плечах та гасло "СЛАВА УКРАЇНІ" на спині. Організація зазначає, що форма вшановує зв’язок між українською культурою та футболом, що робить її невіддільним атрибутом кожного вболівальника.

"Для нас велика честь повернутися до родини adidas. Асоціація вже має успішну історію співпраці з компанією, адже adidas розробляла ексклюзивну форму, в якій національна збірна виступала на Євро-2012. Ми прагнемо досягнути найвищого рівня змагань в усіх наших національних командах і з нетерпінням чекаємо на співпрацю з провідним постачальником форми, таким, як adidas, на шляху до мети", – заявив президент УАФ Андрій Шевченко.