УКР РУС

Карвахаль отримав жахливу травму і сам повідомив деталі – Лунін підтримав капітана

6 жовтня 2024 , 10:29 / Читать на русском

Капітан Реала Дані Карвахаль отримав моторошне ушкодження у поєдинку з Вільяреалом.

Карвахаль отримав пошкодження у компенсований час та покидав поле на медичних ношах. "Підтверджено серйозну травму хрестоподібної зв'язки. Доведеться перенести операцію та бути поза полем кілька місяців.

Лунін на очах Куртуа оформив "сухий" матч проти жахів минулого – легку перемогу Реала зіпсувала страшна травма капітана

Я вже чекаю на початок відновлення та повернення, наче звір. Всім дуже дякую за повідомлення, я відчуваю велику любов", – написав Карвахаль на своїй сторінці в Instagram.

Захисник "бланкос" точно не зіграє за Реал цього року і ризикує взагалі пропустити решту сезону. Зокрема, Карвахаль не зможе допомогти і збірній Іспанії у найближчих поєдинках Ліги націй. 

Додамо, що матч Реал – Вільяреал, у якому травмувався капітан "вершкових" завершився впевненою перемогою підопічних Анчелотті – 2:0.

Свою підтримку травмованому Карвахалю встиг висловити український воротар Реала Андрій Лунін. "Хороша гра команди. Сухий матч. Сил тобі, машино . Ми всі тебе дуже любимо", – написав голкіпер в Instagram.

Офіційний сайт мадридського гранда наразі не повідомляє термінів відновлення своєї зірки, однак журналіст Маріо Кортегана вважає, що оборонець буде відсутнім 8-10 місяців.