УКР РУС

"Нас просто возять рилом об газон": Кополовець вказав на причини провального старту Динамо та Шахтаря у єврокубках

6 жовтня 2024 , 00:34 / Читать на русском

Екс-футболіст Карпат Михайло Кополовець поділився думками про невдалий старт Динамо та Шахтаря у єврокубках.

"Це реальний рівень нашого футболу сьогодні, тому результатами я не здивований. Я нічого не чекаю від наших клубів у єврокубках. З цим треба змиритися. У наших найкращих команд взагалі не було шансів із середняками Серії А та Бундесліги.

Сабо жорстко розніс зірок збірної України: "Кому нах**н потрібні ці передачі?!"

Наш сьогоднішній рівень – це Ліга конференцій. Звичайно, ми можемо брати участь і в Лізі чемпіонів, і в Лізі Європи, але там нас будуть вовтузити. Ми не можемо чогось добиватися у цих турнірах. Висококласних легіонерів нема, чемпіонат України мертвий! Більшість гравців, які сьогодні грають в УПЛ, ніколи не б не грали у чемпіонаті 10 років тому.

Рівень нашого чемпіонату зараз дуже слабкий і це відгукується на єврокубках. Нас просто возять рилом об газон. Коли УПЛ була сильною, то той же Шахтар обігравав Челсі, і грав на рівних з Манчестер Сіті, Ювентусом. 

А тепер подивіться, що зробила за Шахтарем Аталанта сьогодні! Таке відчуття, що «гірники» під водою грали, настільки все повільно робили. Італійці були швидші і міцніші у всіх компонентах. Наші команди сьогодні апріорі не можуть на рівних змагатися із середняками топ-чемпіонатів", – сказав Кополовець у коментарі Sport-express.ua.

Нагадаємо, Динамо розпочало єврокубковий сезон з двох поразок – від Лаціо (0:3) та Хоффенхайма (0:2) у Лізі Європи. А Шахтар у стартових поєдинках Ліги чемпіонів набрав одне очко, зігравши внічию з Болоньєю (0:0) та програвши Аталанті (0:3).