УКР РУС

Арсенал за тайм розібрав ПСЖ і чекає Шахтар, Барселона розбила Янг Бойз, друзі Росії зганьбились проти Інтера: ЛЧ

1 жовтня 2024 , 23:58 / Читать на русском

Відбулися ще 4 матчі в рамках 2-го туру основного раунду ЛЧ 2024/25. Звіт про поєдинки читайте на "Спорт 24".

Ліга чемпіонів 2024/25, 2-й тур

ПСВ – Спортінг – 1:1

Голи: Схаутен, 15 – Браганса, 84

Інтер – Црвена Звезда – 4:0

Голи: Чалханоглу, 11, Арнаутовіч, 59, Л. Мартінес, 72, Таремі, 78 (пен.)

Барселона – Янг Бойз – 5:0

Голи: Лєвандовскі, 8, 51, Рафінья, 34, І. Мартінес, 37, Камара, 81 (аг)

Арсенал – ПСЖ – 2:0

Голи: Хаверц, 20, Сака, 35

ПСВ не втримав перемогу над Спортінгом. Все починалося для "фермерів" чудово – на 15-й хвилині Джерді Схаутен перекусив вихід суперника з оборони і добряче приклався з-за меж карного майданчика. Втім, під завісу зустрічі ПСВ не витримав. Захисники проспали вривання Даніеля Браганси. Після 2 турів Спортінг має 4 очки, а нідерландці всього одне.

Борусія лякає Шахтар погромом 7:1, Байєр декласував Мілан, українець не зупинив Ман Сіті – Ліга чемпіонів

Інтер притримав у запасі групу лідерів, але це не завадило знищити Црвену Звезду. Побиття друзів росіян почалося з фірмового штрафного від Хакана Чалханоглу. По перерві феєрив Мехді Таремі. Новачок "нерадзуррі" двічі вдало пресингував незграбних опонентів і роздавав передачі напарникам по атаці. Згодом 32-річного іранця нагородили дебютним голом за Інтер, давши пробити пенальті. Команда Сімоне Індзагі загалом заробила 4 пункти, Црвена Звезда серед невдах з "бубликом"

Барселона реабілітувалася за провал з Осасуною і поразку від Монако на старті ЛЧ. Під гарячу руку каталонцям потрапив Янг Бойз. Ще до перерви "юні хлопчики" пропустили тричі, а після дійшло до 5:0. Індивідуальні звитяги підопічних Фліка – дубль Лєвандовскі, гол + асист Рафіньї, дебютний гол за клуб + асист центрбека Іньїго. 

Головну страву дня пропонував Північний Лондон, де зійшлися Арсенал та ПСЖ. Щоправда, все вирішилось ще в першому таймі. Доннарумма викинув з воріт ПСЖ росіянина Сафонова, однак повернення італійця не назвеш успішним. Спочатку він невдало зіграв на виході і дав забити Хаверцу, а потім не зреагував на хитрий штрафний від Саки. ПСЖ поповнив список жертв підступних стандартів "канонірів", які готує геній цього ремесла Ніколя Жовер. 

Рахунок 2:0 протримався до фінального свистка. Востаннє ПСЖ програвав аж у травні Тулузі. Арсенал набирає 4 очки, у французів залишається 3. Нагадаємо, що в наступному турі ЛЧ команда Артети проекзаменує Шахтар (22 жовтня).