УКР РУС

Полісся здолало Карпати у яскравому матчі під дощем, посунувши Динамо – гол-цукерочка Назаренка, ювілей Гуцуляка

28 вересня 2024 , 19:56 / Читать на русском

Карпати зустрілися з Поліссям у 8-му турі української Прем'єр-ліги.

Українська Прем'єр-ліга, 8-й тур

Карпати – Полісся – 1:3

Голи: Мірошніченко, 19 – Крушинський, 18, Гуцуляк, 45+1, Назаренко,70

У цьому протистоянні зійшлися два наймолодших тренери УПЛ – Владислав Лупашко та Імад Ашур. Карпати перед поєдинком з житомирцями розташовувалися на 10-му місці турнірної таблиці, а от Полісся входило до топ-3.

Чорноморець курйозно врятував спірну нічию з ЛНЗ – черкасці продовжили невдалу серію

Командам вдалося подарувати фанатам дійсно яскравий матч у дощовому Львові. На 18-й хвилині зустрічі Крушинський вивів Полісся вперед, головою замкнувши навіс Гуцуляка. За мить львів'яни відновили паритет – після перспективної атаки відзначився Мірошніченко. Обидва клуби зуміли скористатися першими ж своїми шансами. Згодом непогана спроба знову вийшла у "вовків": Назаренко віддав на Луїфера і той з 11 метрів не переграв кіпера.

Все ж до свистка на перерву підопічні Ашура знову вирвалися вперед – відзначився Гуцуляк. Варто зауважити, що вінгер Полісся забиває вже у п'ятому матчі поспіль. До цього він відзначався в іграх з ЛНЗ (1:1), Вересом (2:1), Чорноморцем (4:1) та Оболонню (4:0).

У другому таймі перевагу у володінні м'ячем мали підопічні Лупашка, але перспективних атак розвинути не могли. Натомість Назаренко на 71-й хвилині оформив гол-цукерочку: форвард промчав флангом і вгатив м'яч у дальній кут воріт. Відсвяткував нападник оригінально – прикинувся, що болить нога. До завершення зустрічі рахунок 3:1 на користь гостей протримався. 

Здолавши Карпати, Полісся опинилося на другому місці УПЛ (17 балів). Лідирує у турнірній таблиці Олександрія (19), а топ-3 замикає Динамо (16).