УКР РУС

Інтер втримав перемогу над Удінезе, наздогнавши Мілан в Серії А – дубль Мартінеса

28 вересня 2024 , 17:56 / Читать на русском

Інтер зустрівся з Удінезе в рамках 6-го туру Серії А.

Серія А, 6-й тур 

Удінезе – Інтер – 2:3

Голи: Кабаселе, 35, Лукка, 83 – Фраттезі, 1, Мартінес, 45+3, 47

Старт Інтера у сезоні 2024/25 виявився найгіршим за каденції Сімоне Індзагі – після п'яти турів міланці назбирала лише 8 очок. Та впевнена перемога над Удінезе дещо виправила ситуацію.

Мілан драматично переміг Інтер і перервав ганебну серію в дербі – Фонсека врятований

"Нерадзуррі" від початку поєдинку цілком контролювали ситуацію на полі. Тож вже на першій хвилині Фраттезі вивів свою команду вперед після передачі Дарміана. Згодом господарі зуміли скористатися своїм ледь не єдиним моментом в першому таймі – відзначився Кабаселе.

Мартінесу вдалося швидко повернути своїй команді лідерство, оформивши дубль: у компенсований до першого тайму час Лаутаро відзначився, забивши з карного майданчика, а вже по перерві завершив чудову розрізну передачу Тюрама. Рахунок 3:1 на користь Інтера тримався досить довго. Все ж на 84-й хвилині Лукка дав шанс Удінезе зачепитися хоча б за нічию, ефектно забивши.

Підопічні Індзаге зуміли втримати мінімальну перемогу над Удінезе, опинившись на третьому місці турнірної таблиці Серії А (11 балів). "Нерадзуррі" впритул наблизилися до Мілана, який розташовується на другому місці з такою ж кількістю очок Очолює турнірну таблицю Торіно – теж 11 пунктів.