УКР РУС

Лідер Динамо вказав на головну проблему в матчі з Лаціо: "Суперник скористався цим"

26 вересня 2024 , 18:57 / Читать на русском

Півзахисник Динамо Владислав Кабаєв підбив підсумки матчу проти Лаціо (0:3) у 1-му турі групового етапу Ліги Європи.

"Завершення не вистачило. Багато було передумов для гола, багато ударів повз. Але… остання передача, останній удар. Десь не влучили у ногу, десь – у площину воріт. А суперника були ці моменти і вони скористалися цим. У цьому і різниця в грі.

Леоненко пояснив непереконливу гру Шапаренка в матчі з Лаціо: "Хочуть втюхати, як Мудрика"

У першому таймі пробив значно вище воріт? Я не хочу виправдовуватися, чи щось таке казати, але мʼяч підскочив. Але трохи нога поїхала. Поле таке слизьке було. Не вдалося пробити добре. Якість газону не дуже? Так, виривалася дуже трава на тренуванні. Вкручували ми потім шипи у бутси трохи більші. І виривалася все одно, ноги їздили. Не кажу, що жах, але хотілося би щоб було краще.

Що Шовковський говорив у перерві? Я не можу все розголошувати, бо це тренер казав. Внесли корективи. Були такі слова, що не можна опускати голову, ми граємо за нашу країну. Який би рахунок не був, щоб ми робили те, що вміємо. І щоб забули рахунок, який є на цей момент.

Лаціо – найсильніша команда, проти якої грали в цьому сезоні? Якщо подивитися на результат і сказати, то так, звісно. Хороша команда і грає у топ-5 ліг. Вони більше заслужили на цю перемогу. Але ми зробимо висновки, набили трохи шишки і будемо рухатися далі. Думаю, що нам це зіграє тільки на руку в тому плані, що без поразок не буває перемог", – сказав Кабаєв у коментарі UA-Футбол.