УКР РУС

Реал з розкішним голом Мбаппе обіграв Алавес, наламавши дров під завісу матчу

24 вересня 2024 , 23:57 / Читать на русском

У сьомому турі Прімери Реал приймав Алавес.

Прімера. Сьомий тур

Реал – Алавес – 3:2

Голи: Бенавідес, 85, Гарсія, 85 – Васкес 1, Мбаппе, 40, Родріго, 48

Лише 56 секунд знадобилося мадридцям, щоб вийти вперед. Вінісіус Жуніор на швидкості увірвався в штрафний майданчик Алавеса і тонким пасом знайшов у центрі Лукаса Васкеса, а той переправив м'яч у сітку.

"Золотий м'яч" отримає зірка Реала – авторитетне джерело розкрило подробиці

Наприкінці тайму перевагу "бланкос" видовищно наростив Мбаппе. Кіліан віддав передачу п'ятою на Беллінгема, тоді прошмигнув повз двох захисників у карну зону та отримав м'яч назад від Джуда, тоді прибрав ще одного суперника і пробив! П'ятий гол Мбаппе за Реал!

На старту другого тайму Родріго довів рахунок до розгромного – він без проблем пройшов штрафним гостей і зблизька розстріляв ворота гостей.

На останніх хвилинах  Алавес таки відквитав один гол. Реал втратив м'яч поблизу власного карного майданчика, за це мадридців розкішним обвідним ударом покарав Бенавідес – снаряд від стійки залетів у сітку. А вже за мить той-таки Бенавідес вивів Кіке Гарсію на ударну позицію – той не схибив.

3:2 – Реал таки перемагає. Зараз у активі підопічних Карло Анчелотті 17 очок, вони посідають друге місце у Прімері, відстаючи від Барселони на 1 пункт. Щоправда, у каталонців є гра в запасі. Алавес із 10 заліковими балами йде восьмим.