УКР РУС

Кривдник Динамо зазнав болючого краху в матчі зі Спартою у першому турі Ліги чемпіонів

18 вересня 2024 , 21:38 / Читать на русском

Спарта прийняла Зальцбург в першому турі загального етапу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Загальний етап. Перший тур

Спарта Прага – Зальцбург – 3:0

Голи: Кайрінен, 2, Олатунджі, 42, Лачі, 58

Нагадаємо, саме від Зальцбурга київське Динамо вилетіло у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Однак у загальному етапі найпрестижнішого єврокубка кривдники підопічних Шовковського стартували дуже кепсько.

Динамо здолало Ворсклу та очолило УПЛ – колумбійський новачок забив і травмувався у дебюті, голи Караваєва та Піхальонка

Австрійська команда пропустила вже на другій хвилині. Блазвіх впорався з ударом Гарасліна, але не зафіксував м'яч – снаряд опинився у Кайрінена, який вдало зіграв на добиванні.

До перерви Спарта подвоїла перевагу. Запресингований суперниками капітан пражан Панак віддав довгий пас у штрафний "биків". Там м'яч підхопив нападник Олатунджі та зарядив впритул до дальньої стійки.

По перерві чеський клуб довів рахунок до розгромного. Півзахисник Лачі поблизу воріт "биків" прибрав на замаху суперника і пробив повз голкіпера – 3:0. Зальцбург за весь поєдинок завдав лише одного удару в площину воріт, який не конвертувався в гол.

Відтак 360 – Спарта феєрично стартує у Лізі чемпіонів. У наступному турі чеська команда зустрінеться зі Штутгартом. А "бики" зіграють з Брестом.