УКР РУС

Німеччина розчавила Угорщину, Нідерланди у шаленому матчі перестріляли Боснію і Герцеговину в Лізі націй

7 вересня 2024 , 23:42 / Читать на русском

Відбулися поєдинки першого туру Ліги націй.

Ліга націй. Перший тур

Ліга А

Німеччина – Угорщина – 5:0

Гол: Фюлькруг, 27, Мусіала, 58, Вірц, 66, Павловіч, 77, Хаверц, 81

Нідерланди – Боснія і Герцеговина – 5:2

Голи: Зіркзе, 13, Рейндерс, 45+2, Гакпо, 56, Вегхорст, 88 – Деміровіч, 27, Джеко, 73

Ліга B

Греція – Фінляндія – 3:0

Голи: Йоаннідіс, 23, 76, Каллман, 37 (а)

Німеччина розтрощила Угорщину. Бундестім вийшла вперед на екваторі першого тайму. Паскаль Грос у межах штрафного в один дотик віддав на Джамала Мусіалу, той вирішив не бити самотужки, а відпасував вздовж воротарського майданчика на Нікласа Фюлькруга. Той не промахнувся – 1:0.

Англія з голами зрадників та новим тренером обіграла Ірландію, Грузія знищила Чехію у матчі суперників України – Ліга націй

У другому Бундестім подвоїла свою перевагу. Після невдалого кутового у виконанні угорців Вірц вибив м'яч на Мусіалу, Джамал зі своєї половини поля промчав до штрафної гостей, обіграв оборонця та вразив ворота – 2:0.

А в середині другого тайму гра перетворилася на нещадне побиття Угорщини. У її воротах по черзі розписалися Флоріан Вірц та Александар Павловіч. А під завісу Кай Хаверц реалізував пенальті. 5:0 – Німеччини трощить наших сусідів.

У паралельному матчі Нідерланди обіграла Боснію і Герцеговину. "Ораньє" відкрили рахунок на старті поєдинку. Сімонс навісив на дальню стійку, а Зіркзе замкнув.

Однак невдовзі Боснія і Герцеговина ошелешила грізних господарів – Деміровіч прорвався у штрафний Нідерландів, виграв боротьбу в двох оборонців та "прошив" Вербруггена. Втім, у компенсований до першого тайму час Рейндерс знову вивів "помаранчевих" вперед.

А у першій половині другого тайму Коді Гакпо зробив перевагу "ораньє" комфортнішою – 3:1. Однак ненадовго. Балканці знову здивували Нідерланди завдяки голу своєї легенди – Едіна Джеко.

Втім, останнє слово було за підопічними Рональда Кумана. На 88-й хвилині забив Вегхорст, а у компенсований час Сімонс встановив остаточний рахунок на користь Нідерландів – 5:2.