УКР РУС

Україна U-21 оформила камбек з Сербією у відборі Євро, пропустивши скандальний гол – диво-пас Батагова, піжонство Ярмолюка

6 вересня 2024 , 20:55 / Читать на русском

Молодіжна збірна України продовжує боротися за вихід на Євро-2025. У матчі 7-го туру кваліфікації "синьо-жовті" зустрілися із Сербією.

Кваліфікація Євро-2025. Група F. 7-й тур. 

Україна U-21 – Сербія U-21 – 2:1

Голи: Волошин, 37, Ярмолюк, 

Підопічні Мельгоси поки жодного разу не програвали у відборі Євро-2025, маючи в активі 6 перемог поспіль. Серби вже з перших хвилин продемонстрували своє бажання зіпсувати потужну серію України. 

Збірна України U-21 розгромила Азербайджан і продовжила неймовірну переможну ходу у відборі на Євро-2025

На сьомій хвилині Сербія заробила кутовий, який завершився голом. Однак арбітри мали скасувати взяття через очевидний офсайд. Семед Баздар перебував у положенні поза грою, відверто заважаючи Руслану Нещерету. Втім головний суддя матчу вказав на центр поля. 

Пропущений м'яч збадьорив "синьо-жовтих", але до гострих моментів не доходило, поки не увімкнувся Назар Волошин. Батагов шикарною передачею через усе поле вивів його на побачення з воротарем. Вінгер Динамо довго не думав й першим дотиком вгатив у кут воріт, зрівнявши рахунок. 

Невдовзі Волошин міг забивати ще двічі. Спочатку намагався пробити з розвороту після якісної передачі Квасниці – врятував захисник. А згодом змістився з лівого флангу і цілив під дальню стійку, але воротар сербів кінчиками пальців перевів на кутовий. 

У другій половині Україна підняла темп і побігла виривати перемогу. Знову найбільше виділявся Волошин, який і створив другий гол. З ударом Назара впорався голкіпер, але відбив прямо перед собою. Ілля Квасниця першим підібрав м'яч і отримав по ногах. Арбітр вказав на пенальті, який ефектно реалізував Ярмолюк, пробивши паненкою. 

У підсумку наша збірна здобула сьому перемогу поспіль й продовжила феноменальну серію. Підопічні Мельгоси лідирують у турнірні таблиці.