УКР РУС

Кривбас – Шахтар: віцепрезидент криворіжців розкрив, коли можуть дограти матч УПЛ

2 вересня 2024 , 18:35 / Читать на русском

Віцепрезидент криворізького клубу Артем Гагарін прокоментував ситуацію щодо матчу 5-го туру УПЛ Кривбаса проти Шахтаря.

"Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з Шахтарем можемо дограти матч, який було перервано неадекватним сусідом. Але, ми впевнені, що це можна зробити в цьому році в одну з резервних дат. Найближчі з них – 18 або 25 вересня. В першу дату Шахтар грає з Болоньєю стартовий матч Ліги Чемпіонів, 21-го – базова дата УПЛ і гірники приймають Оболонь, а 25 ми спокійно можемо дограти наш матч в Кривому Розі.

Матч Кривбас – Шахтар дограють у наступному році – джерело розкрило причину

Ми розуміємо, що у Шахтаря в той період в середньому буде 1 матч на 4 дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з помаранчево-чорними ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого – грали. Тим паче, і до 25 і після (28 вересня Шахтар грає з Вересом) у донеччан матчі в Україні, а не за кордоном і це спрощує логістику.

Я впевнений, що Шахтар теж влаштує ця дата, адже ми зіграємо максимально тими ж складами і це буде справедливо. Та й взагалі вони потужна команда з "довгою лавкою" і їм не звикати до такого темпу", – цитує Гагаріна офіційний сайт Кривбаса.

Нагадаємо, що 1 вересня мав відбутися матч Кривбас – Шахтар. Команди встигли відіграти 51 хвилину, а потім матч перервала тривала повітряна тривога в Дніпропетровській області. На момент тривоги "гірники" перемагали криворізький клуб із рахунком 0:1.