УКР РУС

Суркіс озвучив задачу Динамо в ЛЄ, оцінивши суперників киян: "Я не рахую грошей"

2 вересня 2024 , 14:47 / Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс поділився враженнями від результату жеребкування групового етапу Ліги Європи.

"Ліга Європи тоді й зараз – це різні Ліги Європи, будемо відверті. Рома та Лаціо нам раніше не попадалися у Лізі Європи, хіба в плей-офф. Тому ми будемо грати з ними. Перша гра з Лаціо. Я дивився їхню гру з Міланом – дуже потужна команда. Як то кажуть, зі всіма можна грати.

Шовковський розповів, чого не вистачило Динамо у матчі з ЛНЗ

Якось мотивували команду, враховуючи поганий старт Шахтаря в УПЛ? Ми повинні дивитися на себе, перш за все. Ми могли при такій перевазі проти ЛНЗ втратити залікові бали. Динамо повинно вигравати свої домашні матчі та виїзні, щоб досягти мети. І вболівальники, і хлопці, і тренери, і я як президент – ми хочемо повернути золоті медалі до Києва. Найголовніше, гідно виступити у Лізі Європи.

Скільки очок можна набрати в Лізі Європи? Я так розумію, що 14-15 очок дають пряму дорогу до вісімки, тому що там рівні суперники. А очок 9-10 дає шанс грати плей-офф. Чи рахував гроші за єврокубки? Я не рахую грошей. Через гроші я зовсім не переживав, що ми не потрапили до Ліги чемпіонів.

Я розумів, що хлопці своєю грою і тим ставленням, яке я бачив на зборах, заслужити вийти до Ліги чемпіонів. Вони не бачили своїх діток та сімей, вони всі ці 2 місяці готувалися, аби потрапити до Ліги чемпіонів. Цього разу не вдалося. Нічого, будемо грати в Лізі Європи", – поділився Суркіс у коментарі Профутбол.

Зазначимо, що у рамках ЛЄ київське Динамо зіграє з Ромою, Лаціо, Ференцварошем, Реалом Сосьєдадом, Вікторією Пльзень, Галатасараєм та РФШ.