УКР РУС

Де Россі оцінив перспективи Довбика після безбарвної нічиєї з Ювентусом

2 вересня 2024 , 10:29 / Читать на русском

Головний тренер Роми Даніеле Де Россі оцінив виступ Артема Довбика у матчі з Ювентусом.

Нагадаємо, поєдинок у Турині завершився "сухою" нічиєю. Артем Довбик відіграв 82 хвилини. Від порталу Sofa Score отримав оцінку 6,7 бала. Це був третій поєдинок нашого земляка у Серії А. Наразі Артем не відзначився жодною результативною дією.

Рома з Довбиком розписала прісну нічию з Ювентусом – "вовки" не виграли жодного матчу в новому сезоні

"Довбик усіх лякає. Наставник Ювентуса Мотта поставив проти нього Бремера та Гатті на всю гру. Мотта добре підготувався, проти Артема грали сильні захисники. Тепер Довбик заб’є багато голів, я в цьому впевнений.

Довбик багато працював, Бремер та Гатті прикрили його. Коли ми володіли м'ячем на останніх 20 метрах, мали краще використовувати фланги і негайно повертатися до центру. Ми могли поставити їх у складне становище. Довбик забиватиме і виглядатиме ще сильніше, коли вся команда рухатиме м'яч швидше.

Нам протистояла сильна команда з добрим тренером, який дуже поважає нас. Сьогодні ми мало доходили до штрафного майданчика. Довбик – це нападник, який забиває багато голів. Унікальний гравець, який мені подобається. Він знову забиватиме", – цитує Де Россі Siamolaroma.