УКР РУС

Мудрик не допоміг Челсі переграти Крістал Пелас у домашньому матчі, Ньюкасл переміг Тоттенхем

1 вересня 2024 , 17:33 / Читать на русском

У рамках третього туру АПЛ Челсі приймав Крістал Пелас, а Ньюкасл зустрічався з Тоттенхемом.

Англійська Прем'єр-ліга. 3-й тур

Челсі – Крістал Пелас – 1:1

Голи: Джексон, 25 – Езе, 54

Ньюкасл – Тоттенхем – 2:1

Голи: Барнс, 37, Ісак, 78 – Берн, 56 (автогол), 

Український вінгер “пенсіонерів” Михайло Мудрик вперше за три гри не потрапив до стартового складу, але з'явився на полі згодом. Проте Челсі відкрив рахунок у матчі проти Крістал Пелас – Палмер віддав хорошу передачу на Джексона і той успішно переграв кіпера та точним ударом відправив м'яч у сітку воріт.

Мудрик отримав чергового конкурента у Челсі – Ман Юнайтед за копійки віддав 85-мільйонного вінгера

Але Езе зрівняв рахунок, блискуче пробивши під праву стійку. Воротар Челсі не зміг дотягнутися до м'яча. Мудрик вийшов на заміну на 74-й хвилині замість Густо. За час свого перебування на полі українець виконав 5 точних пасів, 2 навіси у штрафний майданчик, заробив фол, заблокував удар та виграв 3 єдиноборства із 4-х. Sofascore оцінила гру Михайла в 7,4.

Після трьох зіграних матчів Челсі має 4 очки у своєму активі, 1 поразку, 1 перемогу та 1 нічию. Крістал Пелас – 1 очко та 3 поразки.

У паралельному матчі Ньюкасл мінімально переміг Тоттенхем. Перший гол у матчі забив Барнс, який прорвався крізь захист і пробив під праву штангу. Уже в другому таймі футболіст "сорок" відзначився автоголом і зрівняв рахунок. Проте трохи згодом, Ньюкасл знову повів у рахунку. На цей раз забив Ісак. 

Завдяки цій перемозі "сороки" піднялись на проміжне 4-те місце та мають 7 очок в активі, "шпори" йдуть 10-ми з 4-ма очками.