УКР РУС

Челсі з хокейним рахунком розгромив Вулверхемптон – традиційний Мудрик, хет-трик Мадуеке

25 серпня 2024 , 18:09 / Читать на русском

У рамках другого туру АПЛ Вулверхемптон приймав лондонський Челсі.

Англійська Прем'єр-ліга. 2-й тур

Вулверхемптон – Челсі – 2:6

Голи: Кунья 27, Ларсен 45+6 – Джексон 2, Палмер 45, Мадуеке 49, 58 63, Фелікс 80

У першому таймі було забито одразу 4 голи. Лондонський клуб відзначився уже на другій хвилині зустрічі – Джексон головою пробив повз воротаря. Проте на екваторі першого тайму Кунья зрівняв рахунок, знайшовши вільний простір у штрафному майданчику.

Рух розгромив Зорю у матчі з вилученням і незабитим пенальті

На 45-й хвилині Палмер помітив, що кіпер суперника вийшов з лінії воріт та забив гол, перекинувши над ним м'яч. Але Вулверхемптон теж відповів атакою – Ларсен з-за меж штрафного майданчика переправив м'яч у ворота.

Українець Михайло Мудрик вийшов у старті на цей матч та відіграв увесь перший тайм. WhoScored оцінив гру українця у 6,1, Sofascore – у 6,2.

За час свого перебування на полі він зробив 13 дотиків до м’яча, віддав 5 точних передач з 8 (63%), провів 1 вдале обведення з 2, 1 підбирання м’яча, 1 повернення м’яча, 6 втрат м’яча, виграв 1 з 4 дуелей та програв 1 верхову дуель.

Палмер окрім голу, також відзначився і трьома асистами на Мадуеке. Господарі не змогли нічим відповісти, а вже на 81-й хвилині Фелікс добив свого суперника після передачі Нету.

Мареска здобув першу перемогу в АПЛ після поразки від Ман Сіті. Для Вулверхемптон це друга поразка поспіль.